Jeger og leder

Atle Wisting er ny leder i klubben. Han fikk sin første Weimaraner for 23 år siden og elsker de vakre grå. Vi tok en prat med Atle for å bli litt bedre kjent.

Hvem er Atle Wisting?

Atle Wisting er ny leder i NWK.
Atle Wisting er ny leder i NWK.

– 47 år småbarnsfar  til samboer Catrine’s 2 jenter.  Jeger på min hals og genuint opptatt av jakthunder i alle former og farger, men nå som for 23 år siden da jeg fikk min første Weimaraner fortsatt «forelsket» de grå vakre hundene.

Kan du fortelle litt om hundene dine?
– Vi har nå tre hunder. Weimaranerne Wilma og Solo, og siste tilskudd til familien er Trulte. Et lite ovnsrør som viser gode takter til å finne rådyr.

Jeg jakter 99% av tiden på skogsgrunn og har et lønnlig håp om at en av to hunder skal kunne hevde seg i konkurranse med andre hunder om en sesong eller to. Solo er etterkommer av engelsk/amerikanske Risanna og om lykken står oss bi vil vi kanskje gjøre det greit på utstilling utover sesongen selvom jeg ikke er noen typisk utstillings deltager.

I år har jeg tenkt å stille med 2 hunder på Østmarka prøven og ser frem i mot hva vi har klart å få til på trening i løpet av sesongen.

Hva ønsker du som leder at NWK skal være for medlemmene?
– Jeg ønsker at vi skal være et talerør for alle som bryr seg om Weimaraner rasen og dennes fremme i forbindelse med jakt/apport prøver, utstillinger og andre aktiviteter som vår rase kan delta i.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.