4 kommentarer om “Velkommen til weimaranerklubben

 1. Hei ! Vi henter vår Weimaraner tispe i Polen rundt 21. August 2015. Da er hun 12 uker og etter ytterligere 3 uker bringer vi henne til Norge. I den forbindelse ser vi på hundebur til bil (4Pets Proline eller Trixie…). Vi har p.t. en Ford Mondeo 2013 stv. Noen som kan si noe om hvilken str. og/eller hvilken modell vi bør velge ?

  På forhånd takk for hjelpen 🙂

  Mvh.
  Stig-Erik Halvorsen

  Liker

  1. Hei. Beklager sent svar på denne. Håper dere har fått løst saken med hundebur. Om dere fortsatt trenger hjelp med dette, kan hundebur.com anbefales. De lager bur på mål til en god pris. De har mål på de fleste biler, så du får bur tilpasset akkurat din bil. Ikke lager de lyd i bilen heller.

   Liker

   1. Hei ! Ja, vårt første møte med «dere» var ikke så bra/kvikt. Håper det blir bedre etterhvert. Info om at «noen» lager bur på bestilling hjelper egentlig lite ift. å kjøpe standard bur. Tviler vel egentlig på at alle med Weimaraner i Norge gjør det ? Kanskje er ikke dette nettstedet det vi trenger i relasjon med at vi henter vår hund neste uke? Vi får se…
    Mvh. Stig-Erik Halvorsen.

    Liker

   2. Jeg kan bare svare for egen erfaring med bil bur, og har benyttet nevnte leverandør 3 ganger. Vet at mange benytter standard bur i både stål og aluminium, og de fleste leverandører har nok bur som passer godt i Mondeo. Kanskje noen andre medlemmer som har erfaring med dette kan svare her?

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..